Et lite stykke Italia i Pedersgata 7

27. september åpner Panzanella pizzeria både dørene i sin nye restaurant og muligheten for å bestille take away igjen. Og du kan bare glede deg, for her er ikke pizza bare mat – men en opplevelse! Book bord i dag, for nå fylles plassene framover i rekordfart!

I 2019 startet Nicola, Emanuele og Ine Charleen pizzaeventyret i Pedersgata 55. Drømmen var enkel: å bringe ekte italiensk pizza til Stavanger. Underveis har drømmen utviklet seg fra en liten take away til restaurant, og nå er det bare få dager igjen til de kan ønske de første gjestene velkommen. – Vårt mål er å spre matglede, og at man skal få oppleve en skikkelig pizza med råvarer av høy kvalitet – uten å måtte reise helt til Italia, sier Nicola Catalano, Ine Charleen Monsen og Emanuele di Pofi.

Populær meny består

– De som forventer å få ananastopping vil nok aldri finne hos oss, ler Ine. Vi holder oss til italienske tradisjoner og menyen vår vil være uendret fra tidligere. I alle fall når det gjelder take away, men det kan nok hende at vi av og til vil tillate oss litt eksperimentering i restauranten, legger hun til.  

Vin på flaske og tapp

Du vil nå også få muligheten til å nyte et godt glass med vin til pizzaen – kun italiensk, selvsagt. I tillegg vil du også kunne kjøpe vin fra tapp. Helt perfekt for alle som bare vi ha ett lite glass til maten!

Un espresso per favore!

Ønsker du en søt avslutning på måltidet vil du heller ikke bli skuffet, for også på dette området i menyen satses det på kvalitet. Ekte gelato fra Siddis, og Tiramisu er det som foreløpig står på dessertmenyen. En stor og skinnende kaffemaskin fra Italia er kommet på plass Og kaffen, ja den serveres selvsagt også på italiensk vis – etter et måltid skal den tradisjonen tro nemlig kun være svart og sterk som krutt.

Lekkert innredede lokaler

Siste hånd på interiøret legges i disse dager, og det vi ser under vårt besøk er lekkert er innredede lokaler der alt er holdt i naturmaterialer. Restauranten har 32 sitteplasser rundt delikate, hvite marmorbord som er spesialbestilt fra Italia. Benker er plassbygget og perfekt tilpasset langs vindusrekken. Stilige, ergonomisk utformede designstoler i valnøtt-finér og myke benkeseter med matchende puter i ren ull sørger for behagelig sittekomfort.

Buon apetito!

Det åpne kjøkkenet byr på en forestilling der du kan du se rett inn på de proffe pizzaioliene mens de er i full sving. Da er det bare å lene seg tilbake og snuse inn de liflige duftene fra en pizza som snart skal lande på bordet ditt. Vi kan forsikre deg om at du kommer til å nyte måltidet til fulle!

Book bord nå

Hvis du ønsker å bestille take away må du vente til fredag den 27. september kl. 15.10, men du kan booke bord allerede fra den 25. september.

Mens du venter:

Forrige
Forrige

Rabatterte retter hos Noras Kitchen i oktober

Neste
Neste

Book julebordet nå!