Restaurant Broken
I løpet av november 2024 åpner Restaurant Broken i Langgata 9 i Stavanger. Med spesialisering på moderne norsk mat, fisk, sjømat og vegansk mat setter kokk og innehaver Alan Kaye sin ære i å tilby en raffinert kulinarisk opplevelse hvor hver rett er laget fra bunnen av med de ferskeste ingredienser.
Hekkan burger
Byenst beste burgere lages for hånd på huset, av det aller beste kjøttet fra Prima Jæren, og grilles deretter på biologisk trekull. Severes med godt, lokalprodusert brioche-brød.
Istanbul pizza & kebab
Istanbul byr på Tradisjonelle tyrkiske retter og take away. Forrykende god kebab, falafel og linsesuppe og et variert utvalg pizza, og alltid nybakte pitabrød.
Restaurant K2
Restauranten har fokus på å jobbe så økologisk, lokalt og bærekraftig som mulig, i alle ledd, og spisestedet har blitt belønnet med både Michelin-stjerne og bærekraftskløver.
Meze Restaurant
Middagsretter og småretter fra Middelhavslandene som serveres alene eller sammen til et helhetlig måltid. Meze er perfekt å dele med venner!
Molinå Bakery & Eatery
Molinå er et surdeigsbakeri, spiseri og kafè i Verksgata 17 i Stavanger. De bruker lokale og økologiske ingredienser, og lager produkter som er bærekraftige for miljøet.
Noras Kitchen
Pakistansk/indisk familierestaurant som kombinerer tradisjonsrike oppskrifter med det moderne. Alle måltider er Halal-vennlige. Spis inne, take away og catering.
Panzanella pizzeria
Drømmer du om ekte italiensk pizza? Da er Panzanella Pizzeraia stedet du bør oppsøke! Her lager de pizza av aller høyeste kvalitet, med de beste råvarer i både bunner og toppinger.
Sabi Omakase
Jubelen stod i taket i 2017 da sushi-kokken Roger Asakil Joya hos Sabi Omakase fikk en stjerne i den prestisjefylte Michelin Guide. Stjernen er fremdeles i god behold.
Yips dumplings & digg
Her får du servert et bredt utvalg av fra det asiatiske kjøkken. Yips Dumplings & Digg benytter lokale og kortreiste råvarer til å lage spennende og smakfulle retter.