Bravo
Rakel Helgheim og Daniel Vigdel Hansen, som driver stedet fikk ideen om å starte egen restaurant da de ble permittert under koronapandemien. Det viste seg å være et godt valg, for bare et halvt år etter oppstarten i 2022 fikk de hederlig omtale og anbefaling i Michelin Guide. Restauranten er i dag en av Pedersgatas mest populære spisesteder.
Du finner Bravo i Pedersgata 71, i et nyrenovert laftehus fra 1858. De unge eierne har selv innredet lokalene i Skandinavisk stil med lune farger og gjenbruksmøbler. Her og der kan man også se lafteveggene fra gammel tid stikke fram. Dette til sammen med en varm og imøtekommende betjening gir en trivelig ramme rundt måltidet.
Á la carte menyen er i hovedsak basert på lokale råvarer som varieres etter sesong, og består av enkle småretter og snacks som man etter eget valg kan sette sammen til et helt måltid. Rettene fremstår som både jordnære og luksuriøse på samme tid, men prisnivået er fortsatt moderat. Booking på forhånd anbefales.
Pedersgata 71, Stavanger