Casa Gio

Merly Giovanna Neyra Ordonez åpnet Casa Gio i 2014 sammen med sin man. Restauranten ble straks en populær nabolagsrestaurant. Det lille lokalet er intimt og hjemmekoselig og minner ikke så rent lite om de små hullene i veggen man finner i de italienske byene. Her kan du lett drømme seg bort til sydligere strøk, med noe godt i glasset og rustikk, hjemmelaget italiensk på tallerkenen.

Menyen varierer fra dag til dag, etter sesong, og de gode råvarene får spille hovedrollen. Smakene komponeres av med få ingredienser, akkurat som i Italia. Fersk pasta, myk ravioli, rykende varm tagliatelle og risotto - ja, alt det gode man forbinder med det tradisjonelle italienske kjøkken, uten fiksfakseri, bare god kokekunst.

Pedersgata 48, Stavanger

– Jeg har alltid hatt en stor interesse for god mat, som er laget fra bunnen av med høykvalitets råvarer. Oppveksten i hjemlandet mitt Peru og familien er hovedgrunnene til at lidenskapen min for matlaging blomstret. Jeg jobbet flere år i en av de beste italienske restaurantene i Amsterdam, der jeg fikk muligheten til å lære mye om det italienske kjøkkenet og reise rundt i Italia, og jeg har siden 1998 vært medlem av Slow Food organisasjonen, sier Merly Giovanna Neyra Ordonez (bilder over).

At navnet på restauranten er hentet fra hennes eget mellomnavn, Giovanna, har du kanskje allerede gjettet.

Forrige
Forrige

Bellies

Neste
Neste

Hekkan burger