Gelato i verdensklasse
Men hva er egentlig forskjellen på iskrem og Gelato?
Du har kanskje lurt på dette, og det har vi også. Iskrem, slik vi kjenner den og gelato er nemlig ikke helt det samme. Gelato skiller seg ut fra vår tradisjonelle iskrem ved at den oppbevares i en varmere temperatur (-14). Den inneholder heller ikke egg, og den er primært laget på melk og sukkerarter. En annen stor forskjell mellom gelato og fløteis er at det kun er 20 % oksygen i massen.
Mindre fettrik og mer smak
På grunn av et varmt klima foretrekker italienerne, spesielt om sommeren, en is som er mindre fettrik. Dette gir også en sterkere smaksopplevelse. Og nettopp de gode smakene har stort fokus hos Siddis Gelato. Med god variasjon i menyen etter sesong blir det heller aldri slutt på nye, fantastiske smaksopplevelser.
Workshops og arrangementer
Er du nysgjerrig på hvordan man lager ekte italiensk gelato? Da kan Siddis Gelato etter avtale også åpne dørene til sin Gelato Lab og tilby deg undervisning. Du får lære mer om hvordan de produserer deres ekte, håndverksmessige gelato og ingrediensene de bruker, samt balansering av smaker og vitenskapen bak deilige frosne desserter. Siddis Gelato serverer også sin nydelige is til arrangementer, firmafester, bursdagsfester, bryllup og spesielle anledninger. Interessert? Kontakt Siddis for avtale.
Pedersgata 46, Stavanger